Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Heiring er et dansk smykkehus der kan noget som de færreste kan. De skaber håndlavede smykker som kan holde hele livet og gå i arv fra generation til generation.

 

 

 

Heiring smykker

Heiring er en dansk familiedrevet smykkevirksomhed, hvor smykkerne er håndlavet og i høj kvalitet. Heiring smykker er fremstillet i en enkelt, tidløst og klassisk design, hvor elegance er helt central. For Heiring er det vigtigt, at smykkerne taler for sig selv. Selvom om Heiring smykker har et enkelt design, er de meget detaljerige. Smykkerne fås også i både sølv, forgyldt, oxideret og rhodineret sølv, så der er noget for enhver stil og smag.

Heiring smykker har et unikt og minimalistisk design, som giver dem ekstra karakter og personlighed. De forskellige smykker kan kombineres, så de kan tilpasses din personlige stil. Hos Jan Ehlers i Hillerød kan du finde et bredt udvalg af Heirings smykkekollektioner, så du kan finde præcis det smykke, der passer bedst til dig. 

Heiring forhandler 

Hos Jan Ehlers i Hillerød er vi Heiring forhandler. Du kan i vores forretning gå på opdagelse i kvalitetssmykkerne fra Heiring, og har du brug for hjælp eller vejledning, hjælper vi dig gerne. Som Heiring forhandler har vi et bredt sortiment af deres smukke og unikke smykker – alt fra ringe, halskæder, øreringe og armbånd. 

Heiring smykker er perfekte som gave til enten dig selv eller en du holder af. Smykkerne har en lang levetid og kan gå i arv fra generation til generation. 

Kom forbi Jan Ehlers i Hillerød og udforsk vores store udvalg af kvalitetssmykker fra klassiske og velkendte brands. I vores forretning finder du et stort sortiment af både ure og smykker. Er dine smykker gået i stykker, så har vi egen guldsmed, som gerne hjælper dig med at reparere dem, så de igen kan blive funklende. 

Kontakt os