Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Izabel Camille har med sin store kærlighed til smykker skabt et smykkeunivers som både er stilfuldt og feminint. Man kan fremtrylle uendelige muligheder af smykkekombinationer efter sine egne behov og med smukke ædelsten i skønne farver, taler smykkerne til enhver kvindes indre prinsesse.

Izabel Camille smykker

Tilbage i 2008 blev det danske smykkefirma Izabel Camille grundlagt af designer og indehaver Kamille Østergaard og advokat Ann Ulrich. I dag er det førstnævnte som driver virksomheden og skaber de fortryllende smykker. 

Designudtrykket for Izabel Camille smykker er elegant, sofistikeret, eksklusivt og minimalistisk, og så er det inspireret af den skandinaviske stil med farver og former. Izabel Camille smykker har et romantisk udtryk med deres naturlige og bløde linjer. Smykkerne laves i sølv eller forgyldt sølv med eller uden perler og sten.

Izabel Camille Hillerød

Hos Jan Ehlers forhandler vi Izabel Camille i Hillerød. Vi har et bredt udvalg af deres smykker fra de forskellige kollektioner. I vores sortiment finder du alt fra øreringe og halskæder til vedhæng og ringe. 

I vores forretning hjælper vi dig med at finde og udvælge det Izabel Camille smykke, der passer til din stil. Det feminine look kan kombineres på mange forskellige måde, hvorfor det er let at forelske sig i Izabel Camille smykker. De passer til enhver lejlighed – store som små. 

Izabel Camille forhandler i Nordsjælland

Jan Ehlers er din Izabel Camille forhandler i Hillerød. Vi holder vores udvalg løbende opdateret, så vi altid har de nyeste Izabel Camille smykker i vores sortiment. Gå på opdagelse i smukke og stilfulde smykker, som egner sig perfekt som gave til dig selv eller en du holder af. 

Kig forbi vores forretning i Hillerød i Nordsjælland og gå på opdagelse i vores brede udvalg af kvalitetssmykker fra velkendte og stilfulde brands. Hos Jan Ehlers har vi også vores egen guldsmed, som kan hjælpe dig med at reparere dine smykker, hvis de skulle være gået i stykker. 

Kontakt os