Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Joanli Nor er en kollektion af funklende smykker i moderne designs til rigtig gode priser. Smykkerne er lavet i sterlingsølv og fås i 4 farver; rhodineret, sortrhodineret, forgyldt eller rosaforgyldt. Med Joanli Nor smykker kan du stråle og vise din personlighed uden det går ud over pengepungen.

 

Joanli Nor smykker

Joanli Nor er et dansk smykkefirma, som er ejet af Nordahl Andersen Aps, og er dermed en del af Nordahl Andersens 14 forskellige brands. Det blev grundlagt i 1984 af Niels Ove Andersen og i dag drives virksomheden af anden generation i familien. 

Joanli Nor smykker er inspireret af romantik, eksklusivitet og femininitet. Smykkerne er funklende, og det er svært ikke at forelske sig i deres enkle skønhed. Joanli Nor smykker fås i sølv, forgyldt og rosaforgyldt sølv med håndsatte kubiske zirkonia, der næsten til forveksling ligner diamanter. Forskellen på diamanter og kubiske zirkonia er udseendemæssigt meget minimal, zirkonia er blot billigere og langt mere miljøvenlige at fremstille end diamanter. 

Joanli Nor smykker simple og klassiske samtidig med, at de er detaljerige og moderne. Det er et smykkefirma, hvor du finder innovation og tidløshed i deres fortryllende design. Joanli Nor smykker kan bruges til at præge din personlige stil. 

Joanli Nor forhandler

Hos Jan Ehlers i Hillerød har vi som Joanli Nor forhandler et stort udvalg af deres smykker. Lige fra earcuffs til halskæder og fra ringe til armbånd. Joanli Nor smykker er elegante og klassiske. De er tidløse og passer til enhver lejlighed. 

Som Joanli Nor forhandler i Hillerød i Nordsjælland holder vi løbende vores sortiment opdateret, så du kan finde de seneste nyheder i vores butik. 

Besøg vores butik og tag på opdagelse i de smukke Joanli Nor smykker og vores andre kvalitetssmykker fra velkendte danske brands. Vi har også egen guldsmed, så er dine smykker gået i stykker, så kan vi tilbyde professionel reparation af dem. 

Kontakt os