Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Fejr de unikke øjeblikke eller store begivenheder med et smukt håndforarbejdet charm fra Pandora eller skab dit helt unikke look med det store udvalg af smykker – lige fra ørestikker, ringe og halskæder til de velkendte armbånd og charms. Lad dig inspirere af det store udvalg og skab dit helt unikke look som udtrykker din personlighed.

 

Forhandler af Pandora i Hillerød

Når det kommer til smykkebrands har Danmark en del at byde på, og et af de mest populære er Pandora. Det hele startede i 1980’erne i København, og siden 2000 har Pandora været et populært smykkebrand i både Danmark og i udlandet. Bl.a. er USA i dag Pandoras største marked. 

Pandora har i mange år været særdeles kendte for deres armbånd og charms, som kan købes i mange forskellige varianter og kollektioner. Som de eneste i Nordsjælland forhandler vi hos Jan Ehlers Pandora i Hillerød i både sølv, guldbelagt og rosaguld, som laves med deres egen særlige blanding. 

Pandora er kendte for deres ikoniske charms, men de er også kendte for deres miljøbevidsthed. Blandt andet arbejder de for at blive CO2 neutrale i 2025 og så genbruger de gerne guld og sølv i deres smykker. Pandora bruger derfor også kubisk zirkonia som sten i deres smykker fremfor diamanter, da de er langt mindre miljøbelastende at fremstille end ægte diamanter. Kubisk zirkonia ligner dog diamanter i så høj grad, at det kan være svært at se forskel. Derudover har de også en lang holdbarhed. Vi fører et bredt udvalg af Pandora i Hillerød – lige fra deres charms og ringe til deres halskæder og ørestikker.

Pandora smykker i Hillerød

Hos Jan Ehlers kan du finde et bredt udvalg af Pandora smykker i Hillerød. Vi fører et bredt sortiment, som indeholder både nye og klassiske kollektioner. Vi fører primært Pandora smykkerne i sølv, men vi forhandler også i guldbelagt og i rosaguld.

Er du på udkig efter nogle smukke og personlige Pandora smykker i Hillerød, så kig indenfor i vores butik. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige Pandora smykke – uanset om det er til dig selv eller til en gave. 

Kontakt os