Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Fra håndværk til kærlighed.
Fra ord til handling.
Fra upoleret vildskab til uendelig skønhed.
Fra livets små glæder til de største øjeblikke.
– Ruben Svart

 

Ruben Svart smykker

Kom på besøg i vores forretning i Hillerød og gå på opdagelse i vores udvalg af de smukke og eksklusive Ruben Svart smykker.

Ruben Svart er uddannet guldsmed og juvelfatter. Han har 40+ års erfaring med smykkebranchen, hvilket smykkerne bærer præg af. De smukke Ruben Svart smykker udstråler både kvalitet, håndværk og eksklusivitet.

Vi har et bredt udvalg af Ruben Svart smykker på tværs af hans tre kollektioner – Master, Classics og Vintage Garden.

Master kollektionen er Ruben Svarts signatursmykker, der alle er personligt udvalgt af Ruben Svart selv. Smykkerne i Master kollektionen er lavet ud fra en filosofi om en ekstra dimension – det lille ekstra. Dette giver sig især til udtryk med en skjult diamant, som er fælles for alle smykkerne i kollektionen.

Classics kollektionen består af Ruben Svart smykker, hvor tidløs elegance og simplicitet gør dem særlige. Classics smykkerne er blevet til over en årrække, og derfor er de også et udtryk for Ruben Svart værkstedets høje faglighed og stærke kompetencer.

Vintage Garden kollektionen består af simple og feminine Ruben Svart smykker. Her spiller eventyrlighed og naturtro designs sammen til perfektion.

Ruben Svart ring

Ruben Svart ringe er enkle og samtidig detaljerige. De små detaljer er sirligt udført, så de ikke bliver overdøvende, men derimod giver ringene et smukt og feminint udtryk.

En Ruben Svart ring udtrykker en elegance og eksklusivitet, som mange kvinder drømmer om. Deres fine udtryk passer til enhver lejlighed.

Ønsker du dig en Ruben Svart ring, så har vi hos Jan Ehlers et bredt udvalg af hans smukke ringe. Du er velkommen til at besøge vores forretning i Hillerød, hvor du kan få et bedre blik på ringene.

Besøg vores butik i Hillerød eller kontakt os på telefon og e-mail

Kontakt os