Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Scrouples smykker

Scrouples er et dansk smykkefirma, hvor smykkerne bærer præg af et unikt nordisk udtryk. Smykkerne er enkle og stilfulde, og de passer dermed til enhver lejlighed. Scrouples smykker fremstilles af kvalitetsmaterialer, som guld, sølv, ædelstene og ægte perler. 

I mere end 40 år har danske Scrouples fremstillet smukke, funklende og stilrene smykker. Scrouples smykker tager udgangspunkt i et unikt nordisk design, hvor kun de bedste materialer bliver anvendt. 

Hos Jan Ehlers i Hillerød er vi forhandler af Scrouples smykker. Vi har et bredt udvalg af ringe, øreringe, ørestikker, halskæder og armbånd fra Scrouples mange kollektioner. Bl.a. kan du i vores butik finde smykker fra deres Kleopatra og Vida kollektion. 

Scrouples smykker kan benyttes til enhver begivenhed. Deres mange kollektioner med unikke og stilrene designs gør, at de både kan bruges i forbindelse med større og mindre begivenheder. 

Scrouples Kleopatra

Leder du efter klassiske, tidløse og smukke smykker, så bør du gå på opdagelse i Scrouples Kleopatra kollektion. Disse smykker er fremstillet i 14 kt. rød- eller hvidguld med en funklende diamant. Scrouples Kleopatra kom første gang på markedet i 2002, og lige siden har kollektionen udviklet sig til at være en klassiker blandt danske smykker. 

Scrouples Vida

Er din smykkestil enkel og elegant, så er Scrouples Vida en kollektion, du bør kigge nærmere på. Denne kollektion er lavet som hyldest til det elegante design, og smykkerne kan bruges og kombineres smukt med andre smykker eller stå for sig selv med deres enkle og klassiske udtryk. Scrouples Vida er fremstillet i 8 eller 14 kt. guld med diamanter.  Scrouples Vida er også en del af Scrouples ombytningsserie, hvor du løbende kan opgradere dit smykke, så du eksempelvis kan få en større og større brillant i smykket. 

Kom forbi Jan Ehlers forretning i Hillerød og forelsk dig i vores brede sortiment af kvalitetssmykker fra velkendte brands. Vi har også egen guldsmed, så er dit smykke gået i stykker, hjælper vi dig gerne med at reparere det. 

Kontakt os