Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Sistie er et smykkeunivers, som danner ramme for et kreativt miljø for unge piger, der er vilde med smykker og hvad de gør for dem.

Sistie samarbejder med unge kvinder der har visioner, mål og ambitioner som unge piger kan spejle sig i. Smykkerne er god kvalitet til en god pris. Smykkernes udtryk er ungt, med kant og kan kombineres så de udtrykker dit helt personlige look.

 

Smykker fra Sistie

Efter stor succes med smykkefirmaet Izabel Camille kreerede Kamille Østergaard søsterbrandet Sistie. Brandet er skabt ud fra et ønske om, at skabe et kreativt fællesskab mellem unge kvinder. Smykker fra Sistie bliver designet i samarbejde med disse unge kvinder, så de gennem smykkerne kan udtrykke dem selv. 

Smykker fra Sistie fremstilles i sølv, forgyldt og med eller uden perler og zirkon. Sidstnævnte ligner diamanter i meget høj grad, men forskellen er, at de er langt billigere og miljøvenlige at fremstille end diamanter. Smykker fra Sistie er perfekte til at kreere stilfulde og personlige udtryk. Smykkerne skiller sig ud, men samtidig for deres enkelthed dem til at fremstå elegante. Smykkerne kan med fordel også kombineres på kryds og tværs – eksempelvis kan du præge dit look med flere øreringe, halskæder eller ringe.                        

Sistie forhandler i Hillerød

Jan Ehlers er Sistie forhandler i Hillerød i Nordsjælland. I vores forretning har vi et godt udvalg af smukke og unikke smykker fra Sistie, som du kan gå på opdagelse i. Vi holder løbende vores sortiment opdateret, så du også finder de seneste nyheder fra Sistie hos os. 

Vi er Sistie forhandler i Nordsjælland, fordi vi gerne vil støtte om det initiativ som Sistie er opbygget på – og så fordi vi er vilde med smykkernes kombination af enkelhed og detaljerigdom. 

Kom forbi vores butik i Hillerød, hvor vi er Sistie forhandler af de fineste smykker. Vi har også vores egen guldsmed, så har du et smykke, der er gået i stykker, hjælper vi dig gerne med at reparere det. 

Kontakt os