Hyggelig smykkebutik i Hillerød

Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Tors:10.00 - 17.30
Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Maserati ure er luksuriøse. De er med til at definere en livsstil og fremme din personlighed. Deres design er stilfuld og detaljerig. De syner af kvalitet og luksus, og de er lette at forelske sig i.

Maserati ur forhandler i Nordsjælland

I 2012 lancerede Maserati deres første ure, efter at have været kendt som et af de førende brands inden for luksusbiler i næsten 100 år. Urene blev skabt i samarbejde med det italienske ur- og smykkefirma Morellato. Urene fik hurtig succes, da de på elegant vis fangede essensen af Maseratis stil, sjæl og luksuriøsitet. 

Hos Jan Ehlers er vi din Maserati ur forhandler i Hillerød. Vi har et bredt udvalg af de flotte og stilfulde Maserati ure i vores sortiment, som du kan gå på opdagelse i vores butik. Som din Maserati ur forhandler, sørger vi løbende for, at vores udvalg altid passer til tidens og brandets trends og mode. 

Maserati herreur 

Et Maserati herreur er ikke bare et ur. De er en stil, en styrke og et statement. Maseratis filosofi er, at det ikke bare er et brand, men en attitude, og dette viser alle deres produkter. Fra biler til ure. Et Maserati herreur bliver fremstillet med præcision, teknisk snilde og kvalitet.

Med et Maserati herreur kan du vælge mellem tre remme – læder, mesh og stål. På den måde kan du tilpasse uret efter din personlige stil. Kom forbi vores butik i Hillerød og find det perfekte Maserati herreur. 

Maserati dameur 

Hos Jan Ehlers kan du finde dit næste Maserati dameur. Deres elegante og luksuriøse stil er fængende og fortryllende. De oser af klasse og stil. Deres detaljerigdom og samtidige sofistikerede udseende er svær ikke at forelske sig i. Som med deres herreure, så er Maserati dameur med til at sætte præg på din personlige stil og udtryk. 

Du er velkommen til at komme forbi vores butik i Hillerød, hvor du kan gå på opdagelse i vores sortiment af kvalitetsure. Vi er den eneste Maserati ur forhandler i Hillerød i Nordsjælland. I vores butik hjælper vi også gerne med almindelig vedligeholdelse af ure. Vi udskifter gerne dit urbatteri eller urrem, hvis der er behov for dette.

Kontakt os