Hyggelig smykkebutik i Hillerød

Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Tors:10.00 - 17.30
Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Sector ure har altid været særligt tilegnet atleter og sportsudøvere på grund af høje kvalitet. De er den perfekte følgesvend til den fysisk aktive, der er på konstant jagt efter at udfordre sig selv.

Sector ure i italiensk design

Atletisk, uforgængelighed og italiensk design er tre ord, der kendetegner Sector ure. Deres høje kvalitet gør dem til luksuriøse ure, hvor der er fokus på detaljen og præcisionen. Siden 1979 har Sector fremstillet ure, og hos Jan Ehlers i Hillerød kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af deres ure. 

Sector ure har et bredt spænd i deres design. Deres mange kollektioner har gjort, at Sector ure henvender sig til så mange typer af sportsudøvere og fans som muligt, så der er noget til enhver smag og stil. 

Sector herreur i høj kvalitet

Et Sector herreur kan henvende sig til mange typer mænd. Både dem som er sportsfan og udøver og ønsker at repræsentere fart og styrke, udholdenhed og præcision eller elegance og omtanke. Der er med andre ord et Sector herreur til enhver mand. Hos Jan Ehlers kan du se vores brede udvalg af de italienske Sector herreure. Det er let at blive forført af deres elegante italienske design. 

Sector dameur i elegant og sporty stil

Et Sector dameur henvender sig den sporty og atletiske kvinde uden at det går på kompromis med femininitet og elegance. Et Sector dameur kommer i mange forskellige varianter, så det kan henvende sig til de fleste kvinder. Et Sector dameur er med til at definere ens stil og udtryk. 

Kom forbi Jan Ehlers i Hillerød og udforsk vores sortiment af Sector ure. Vi har en bred vifte ure fra deres kollektioner, så du kan finde det helt rette ur til dit håndled. Hos Jan Ehlers tilbyder vi også at hjælpe med at skifte batteri og rem i dit ur, hvis dette er en nødvendighed.

Kontakt os