Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Skagen

Skagen ure er kendte for det dansk-inspirerede design, som er enkelt, klassisk og tidsløst. Skagen ure findes til herre og damer og er ganske enkelt et ur, man kan bruge til hverdag og fest.

 

Skagen ure i Hillerød hos Jan Ehlers

I vores forretning har vi et større udvalg af Skagen ure i Hillerød. De smukke Skagen ure oser af kvalitet og skandinavisk minimalisme.

Skagen ure blev grundlagt af Henrik og Charlotte Jorst, som kørte virksomheden fra 1987 til 2012. I dag er Skagen ure ejet af amerikanske Fossil, der fortsat fører brandet videre i den skandinaviske ånd og løbende tilføjer nye ure til kollektionerne.

Du er velkommen til at besøge os hos Jan Ehlers og gå på opdagelse i udvalget af Skagen ure i Hillerød. Vi har et bredt udvalg af både dame- og herreure fra de forskellige kollektioner.

Skagen dameur i smukt design

Et Skagen dameur er svær ikke at forelske sig i. De smukke ure er designet med få detaljer, som får lov til at skinne igennem. Et Skagen dameur er lavet i et stilrent design, hvor den skandinaviske designtradition med minimalisme og elegance kommer til udtryk.

Vi har et bredt udvalg af forskellige Skagen dameure i Hillerød. Fælles for urene er deres minimalistiske udtryk, som både pynter til hverdag og fest, samt at remmene kan købes i læder, stål, gummi og mesh, så der er noget for enhver smag.

Skagen herreur i tidløst stil

Foruden et bredt udvalg af dameure fra Skagen, har vi også et bredt udvalg af deres herreure. Et Skagen herreur er skabt med øje for de stilrene detaljer, som gør det både sofistikeret, tidløst og elegant.

Du kan finde et Skagen herreur i række forskellige stile. Fælles for dem er dog, at den skandinaviske minimalisme skinner igennem. Men kollektionerne byder både på herreure i klassisk design og ensfarvede ure i stærke farver, hvor både urskive, urkasse og urrem er i samme farve. Find dit næste Skagen herreur hos Jan Ehlers i Hillerød.

Besøg vores butik i Hillerød eller kontakt os på telefon og e-mail

Kontakt os