Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Ole Lynggaard Silver

Silver kollektionen er designet af Charlotte Lynggaard. Kollektionen består af håndlavet smykker i sterlingsølv, som er prydet med ædelsten og 18 karat guld. De mange muligheder i Silver gør, at du kan skabe dit helt eget unikke look til hverdag og fest.

Viser alle 2 resultater

  • Ole Lynggaard Silver

    a3019

  • Ole Lynggaard Silver

    Silver Lotus

Charlotte Lynggaard smykker

Hos Jan Ehlers har vi et bredt udvalg af Charlotte Lynggaard smykker, som du er velkommen til at gå på opdagelse i i vores butik i Hillerød. Charlotte Lynggaard er uddannet guldsmed og arbejde i dag som smykkedesigner og kreativ direktør i familievirksomheden Ole Lynggaard. Med hendes baggrund som guldsmed, ved hun hvordan metallerne arter sig, når de skal smeltes om til smykker. Det gør hendes forståelse for smykker større, hvilket tager sig til udtryk gennem designet. Forståelsen for materialerne er ikke til at tage fejl af.

Charlotte Lynggaard smykker sammenfletter femininitet og cool elegance med hinanden samtidig med, at de lader sig inspirere af naturen.

De smukke Charlotte Lynggaard smykker er særegne og skiller sig ud fra mængden med deres særlige æstetik og personlighed. Deres unikke detaljer giver dem karakter og et særligt udtryk, som er perfekt til kvinden, der ønsker en unik stil.

Charlotte Lynggaard ring

Silver kollektionen består af både øreringe, armbånd, halskæder og ringe. De smukke Charlotte Lynggaard ringe har som de andre af hendes smykker et unikt design med æstetiske detaljer, der er er med til at forme og give personlighed til ens look.

En Charlotte Lynggaard ring kan være det sidste personlige touch til ens stil. Der er flere forskellige typer, hvor nogle er mere enkle og andre mere detaljerige, så der er nogle for enhver smag.

En Charlotte Lynggaard ring kan både være det ekstra finish til ens festlige outfit og den enkle accessorie til hverdagsstilen. Kom forbi vores butik for at finde din næste Charlotte Lynggaard ring.

Charlotte Lynggaard armbånd

Foruden de fine ringe kan du hos os også finde smukke Charlotte Lynggaard armbånd. Deres enkle men karismatiske stil gør dem ideelle til både hverdag og fest.

Charlotte Lynggaard armbånd er både elegante og feminine. Deres inspiration fra naturen giver dem en enkelthed, som kan sammensættes med en lang række stile, hvor personlighed er i fokus.

Er du interesseret i et Charlotte Lynggaard armbånd, er du velkommen til at besøge os i Hillerød. Vi giver også gerne vejledning om smykkerne og giver tips til sammensætninger, hvor du kan blande de forskellige smykker fra Silver kollektionen.

Besøg vores butik i Hillerød eller kontakt os på telefon og e-mail

Filtrer