Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Ole Lynggaard

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er et dansk brand, der siden 1963 har skabt den ene ekstravagante og   luksuriøse kollektion efter den anden. Huset OLE LYNGGAARD COPENHAGEN blev grundlagt af guldsmed Ole Lynggaard, hvis sensuelle og smukke smykker hurtigt sikrede sig en plads i rigtig mange smykkeskrin. I dag har firmaet udviklet sig til et familieforetagende, da datteren, Charlotte Lynggaard, står bag rigtig mange af de skønne smykker. Med en baggrund som designer og guldsmed og et blik for det naturlige og elegante formgiver hun og resten af huset OLE LYNGGAARD COPENHAGEN i dag unikke kollektioner, hvis lige ikke findes andre steder.

Viser 1–12 af 26 resultater

 • Ole Lynggaard

  BoHo Ring

 • Ole Lynggaard

  Boho Armring 18kt

 • Ole Lynggaard

  BoHo Ring

 • Ole Lynggaard

  Funky Stars Small Ørestikker

 • Ole Lynggaard

  Funky Stars Medium Ørestikker

 • Ole Lynggaard

  Funky Stars Ørestik

 • Ole Lynggaard

  Twisted Love Bands Ørestik

 • Ole Lynggaard

  Love Bands Creoler Små

 • Ole Lynggaard

  Shooting Stars Ring

 • Ole Lynggaard

  Shooting Stars Ørestikker Mini

 • Ole Lynggaard

  Shooting Stars Ørestikker Små

 • Ole Lynggaard

  Nature Creol Medium

Er du på udkig efter OLE LYNGGAARD COPENHAGEN, bør du helt sikkert tage et smut forbi vores smykkebutik i Hillerød. Vi har altid et stort sortiment af de skønneste smykker fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN, som du kan forkæle dig selv, eller en du holder af med.

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er elegante smykker til enhver kvinde

Med over 50 års historie har OLE LYNGGAARD COPENHAGEN skabt sig stor anseelse og et renommé som et veletableret firma, der er garant for smukke smykker. De elegante armbånd, fine ringe og sofistikerede øreringe skiller sig ud fra andre smykker, men følger stadig tidens trends og tendenser – på én og samme tid.

Smykkerne fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN kombinerer godt håndværk med eksklusive materialer af bedste kvalitet, og resultatet er altid skønne smykker med et touch af noget sensuelt og anderledes. Bag hver en kollektion ligger der en masse arbejde, dedikation og kærlighed til guldsmedefaget – og det er tydeligt at mærke. OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er smykker, der udstråler femininitet, lidenskab og ekstravagance. Formerne er enkle og unikke, og de leder tankerne hen mod naturens storhed.

OLE LYNGGAARD COPENHAGENS sofistikerede kollektioner passer til de fleste kvinder. Hvad end du er til de lidt mere diskrete ørestikker, statement-ringe eller lange halskæder, så kan du finde det hele blandt OLE LYNGGAARD COPENHAGENS kollektioner. Mix og match dem med dine andre favoritter i dit smykkeskrin, eller vælg et helt nyt sæt – mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan style dine smykker fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN.

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN i Hillerød – vi har altid et stort udvalg

Skal du finde det helt rigtige smykke fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN, er du altid velkommen til at komme forbi og tage et kig på vores udvalg af OLE LYNGGAARD COPENHAGEN smykker i Hillerød. Hos Jan Ehlers har vi et hjerte, der banker for de skønneste smykker, og OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er ingen undtagelse. Derfor er vi stolte over at kunne præsentere dig for OLE LYNGGAARD COPENHAGEN i Hillerød.

Vi står altid klar til at give dig en guidet tur gennem de mange lækre smykker, så du er sikker på, at du forlader butikken med det helt rigtige valg. Skal du finde en gave til din kæreste, kone, mor, datter eller en anden, du har nær, er vi også gerne behjælpelig, således at du kan finde den helt perfekte gave, der vil falde i god jord. Og chancen for dette er altid stor, når der er tale om de helt unikke smykker fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN.

Så tøv ikke med at komme forbi vores butik, og lad dig blive inspireret af vores store udvalg af OLE LYNGGAARD COPENHAGEN  i Hillerød.

Hos vores guldsmed i Hillerød, kan vi hjælpe dig med reparation af dine smykker, hvis et af dem skulle være gået i stykker.

Kontakt os
Filtrer