Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Hvis du står og mangler en gave til en barnedåb, som gerne må vise personlighed og omtanke, så kan vi hjælpe. Vi har et bredt sortiment af gaver, der er perfekte til barnedåben. Vi forhandler primært Georg Jensen, Rosendahl og Noa Kids fra Nordahl Andersen. 

Smykker til barnedåb

Hos Jan Ehlers i Hillerød forhandler vi smykker til barnedåb, som er personlige og som kan blive evige minder for barnet. Smykkerne kan også gå i arv fra generation til generation, og kan på den måde få lange og personlige fortællinger.

Vi har et bredt udvalg af smykker til barnedåb – både armbånd og halskæder med forskellige vedhæng, så du kan finde præcis det smykke, som du vil give til barnet i dåbsgave. Nogle smykker kan også indgraveres, så de er ekstra personlige. 

Dåbs-smykker med indgravering

Hos Jan Ehlers kan du købe dåbs-smykker med indgravering. Det gør smykkerne mere personlige, hvis navn, dato eller en hilsen bliver indgraveret. På den måde vil smykkerne altid bære et evigt minde om dåbsdagen. 

Ønsker du hjælp og vejledning til køb af dåbs-smykker med indgravering, så er du velkommen til at kigge forbi vores butik i Hillerød. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige smykke. 

Som standard har vi en uges leveringstid på maskingravering og 14 dage på håndgravering. 

Dåbsgaver i sølv

En populær og klassisk gave til barnedåb er dåbsgaver i sølv. Det kan bl.a. være en figur, tallerken, bestik, flagstang, smykkeskrin eller sparegris i sølv. Dåbsgaverne i sølv kan indgraveres, så de bliver personliggjorte til barnet. Mange af disse dåbsgaver i sølv kan ligeledes gå i arv fra generation til generation og pryde hjemmet i mange år. De vil have en særlig historie for barnet. 

Besøg vores butik i Nordsjælland og tag på opdagelse i vores spændende udvalg af dåbsgaver og dåbs-smykker fra velkendte brands. 

 

Kontakt os