Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Leveringsdygtige af gaver

Vi er en smykkebutik i Hillerød, der er specialiserede i at finde gode gaver – også til dine medarbejdere.,

Er du ansvarlig for gaveindkøb i dit job, kan du roligt komme ind til os og lade os hjælpe med at finde den helt rette og personlige gave. Vi pakker naturligvis gaverne fint ind og leverer gerne på firmaadressen.

Henover et helt år er der naturligvis mange anledninger til at give gaver, også i firmasammenhænge. Det kan eksempelvis være jubilæumsgaver, bryllupsgaver, runde fødselsdage mv. Vi kan foreksempel levere Mont Blanc kuglepenne med indgraveret navn eller et ur som jubilæumsgave. Der er mange muligheder og vi står klar til at hjælpe dig.

Nye traditioner

Når juledagenes hygge er forbi og vi begynder at forberede os på nytårets komme, vil de fleste gerne slutte året med manér. Man gør status og overvejer om nogen i familien eller omgangskredsen fortjener ekstra opmærksomhed eller en lille opmuntring.

Skab en ny tradition ved at lade din allerkæreste medtage en gave, når klokken slår 24 nytårsnat. Mon ikke det vil vække lykke og blive den nytårsaften, som huskes for den dejlige overraskelse. Vi hjælper gerne med at finde dig en elegant gave.