Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Smykker

Smykker Hillerød

Hos smykkebutikken Jan Ehlers i Hillerød, har vi en stor passion for smukke smykker. Derfor er du også altid sikker på at blive mødt af montrer, der bugner af de skønneste smykker af de bedste materialer, når du besøger os i vores butik i Hillerød.

Hos os finder du smykker i Hillerød, der er en elegant tilføjelse til ethvert sæt tøj. Hvad end det er hverdagstøjet, der skal piftes op eller festkjolen, som mangler den sidste detalje for at være fuldendt, så kan du finde det hele lige her hos os. Vi har et af de største udvalg af smykker i Hillerød. Her er der med garanti noget for enhver smag – også til dig. Hvad end du er til subtile detaljer, ikoniske items eller moderne statement-smykker, så har vi det hele.

Viser 1–12 af 141 resultater

 • Ole Lynggaard

  BoHo Ring

 • Ole Lynggaard

  Boho Armring 18kt

 • Ole Lynggaard

  BoHo Ring

 • Ole Lynggaard Silver

  Silver Lotus

 • Nuran

  Empire ring

 • Georg Jensen

  Reflect Armbånd Smalt, 18kt guld / sølv

 • Georg Jensen

  Mercy Twisted Ørehænger, 18kt guld

 • Georg Jensen

  Mercy Lille Ring, 18kt guld

 • Georg Jensen

  Mercy Pavé Ring, 18kt guld med diamanter

 • Georg Jensen

  Mercy Pavé Ørestikker, 18kt guld

 • Georg Jensen

  Mercy Halskæde Med Mellem Vedhæng, sølv

 • Georg Jensen

  Mercy Halskæde, 18kt guld

Vi er stolte af at kunne præsentere nogle af de mest populære smykkebrands, der er på markedet i øjeblikket.  Det gælder blandt andet det danske Pandora og det luksuriøse brand Ruben Svart. Så er det blot at gå på opdagelse i de mange lækre smykker i Hillerød samt vælge det helt rigtige, du, eller en du har nær, vil elske.

Er du til smykker i skandinavisk design – så er vi sikre på, du vil elske vores store sortiment fra Georg Jensen og OLE LYNGGAARD COPENHAGEN. Læs mere om smykkerne og designerne her på siden, og oplev det store udvalg i vores smykkeforretning i Hillerød.

En verden af smykker i Hillerød

Hver dag kan blive gjort lidt mere speciel med smykker fra juvel- og urhuset Jan Ehlers. Her kan du nemlig finde smykker i Hillerød til enhver anledning.

Vi kan være behjælpelige med at klæde dig på til alle livets store oplevelser. Find den rigtige halskæde og ring til konfirmationskjolen, de helt rigtige øreringe til bruden eller det helt rigtige ur til brudgommen. Skal du til stor fødselsdag eller en anden festlighed, kan vi også bidrage med de helt rigtige smykker til at sætte prikken over i’et. Hos Jan Ehlers finder du et stort udvalg af flotte smykker i Hillerød, til alle lejligheder.

Til den helt store dag har vi naturligvis også et stort udvalg af vielsesringe i ædle metaller og med skinnende stene, som kan være med jer på jeres store dag og resten af livet. Du kan selvfølgelig også finde den helt rigtige forlovelsesring, hvis du går med tanken om at stille det store spørgsmål til din partner.

Er du på udkig efter den helt rigtige gave, kan du med garanti også finde det blandt vores store udvalg af smykker i Hillerød og omegn. Vil du gøre gaven lidt ekstra personlig? Eller skal vielsesringene have et ekstra personligt touch? Så indgraverer vi gerne navne, datoer og andet i dine smykker.

Vi har et stort udvalg af skønne smykker i Hillerød

Leder du efter det hel rigtige sted at finde dine næste smykker i Hillerød eller omegn? Så kan du med fordel besøge juvel- og urhus Jan Ehlers. Vores udvalg af smykker i Hillerød indbyder til masser af inspiration og muligheder. Vælg et sæt med matchende smykker, eller bland dem for et individuelt og mere personligt udtryk. Så kan du med fordel også bruge dine nye smykker sammen med dine andre favoritter i smykkeskrinet.

Vi tilbyder ikke kun de fineste smykker i Hillerød. Har du et gammelt smykke, der er gået i stykker? Eller trænger dine smykker til at blive pudset? Så kan vi også være behjælpelig med det. Vi reparerer de fleste smykker, således at du kan få glæde af dem endnu engang. Og har du et smykke, du godt kunne tænke dig at tilføje en ekstra detalje i form af ekstra sten eller en større sten? Så kom forbi juvel- og urhus Jan Ehlers, hvor vores dygtige guldsmed i Hillerød altid sidder klar til at opfylde dine smykkeønsker.

Er dit ur gået i stykker, skal remmen skiftes eller skal du måske have skiftet batteriet? Som både smykkebutik, guldsmed og urmager i Hillerød kan vi klare de fleste opgaver.

Filtrer