Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Georg Jensen har længe været synonym for dansk design og kvalitet. Siden huset Georg Jensen blev grundlagt tilbage i 1904, har Georg Jensen stået bag nogle af de mest ikoniske designs inden for brugskunst og især smykker. I dag har det danske brand opnået international anerkendelse, og det kan vi hos juvel- og urhuset Jan Ehlers udmærket godt forstå. De tidløse items, unikke og ikoniske designs og den fantastiske kvalitet er ikke til at tage fejl af, og kombinationen af skandinavisk sans for udtryk og upåklageligt håndværk er din garanti for altid smukke smykker.

 

 

Forhandler af Georg Jensen smykker i Hillerød

Leder du efter elegante og sofistikerede smykker, bør du helt sikkert kaste din kærlighed mod Georg Jensen. Hos Jan Ehlers er vi forhandler af Georg Jensen smykker i Hillerød, hvorfor du også altid kan finde et stort udvalg hos os. Vores montrer bugner af moderne kollektioner såvel som de helt klassiske og ikoniske kollektioner. Kom forbi Jan Ehlers. som er forhandler af Georg Jensen smykker i Hillerød og lad dig inspirere af vores store udvalg – det vil du med garanti ikke fortryde.

Georg Jensen er et vaskeægte dansk eventyr

Danmark er især kendt for to ting. H. C. Andersen og Georg Jensen. Og de smukke smykker fra Georg Jensen er i virkeligheden et vaskeægte eventyr, der fortsætter sin fortælling stadig den dag i dag. I over 100 år har Georg Jensen tryllebundet kvinder over hele verden, og der er intet der tyder på, at eventyret er ovre lige foreløbigt. Og er du på udkig efter de skønne smykker fra Georg Jensen i Hillerød? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Smykker fra Georg Jensen er i en klasse for sig. Husets dygtige designere arbejder hver dag på at kreere moderne, innovative og kompromisløse designs, og vi må indrømme, at de bliver ved med at overgå dem selv. Guld, sølv, diamanter og organiske former bliver samlet til noget af det fineste inden for dansk design. 

Hver kollektion fra Georg Jensen tager udgangspunkt i en bestemt form, blomst eller et andet element, som på eksklusiv vis bliver omdannet til ringe, halskæder og elegante øreringe. Det gælder blandet andet den moderne og stilrene kollektion, Mercy, hvor dråbeformede smykker snor sig om fingre, hals og håndled og tilføjer et sofistikeret touch til ethvert sæt tøj. Og så er der naturligvis også den populære og ikoniske Marguerit-serie, der med de elegante blomster kan give et sommerligt udtryk selv den koldeste vinterdag.

Georg Jensen Hillerød – luksuriøse smykker til enhver tid

Hos juvel- og urhuset Jan Ehlers har de specielle smykker fra Georg Jensen en helt særlig plads i vores hjerter. Derfor har vi også altid et stort udvalg af de skønneste Georg Jensen smykker. Så er du på udkig efter smykker fra Georg Jensen i Hillerød, bør du helt sikkert komme forbi vores forretning.

Her kan du finde den helt rigtige gave til en speciel kvinde eller pige, du har nær, eller en ekstra forkælelse til dig selv. Som forhandler af Georg Jensen smykker i Hillerød står vi altid klar til at præsentere dig for alle de skønne smykker, og så vi kan også hjælpe dig med at finde det helt rigtige smykke, hvis du skulle være i tvivl om, hvilket du skal vælge. Hvad end det er i anledning af fødselsdag, konfirmation eller bare fordi, at du drømmer om et smykke, der er lidt ud over det sædvanlige, så er Georg Jensen smykker altid et godt valg.

Her på siden finder du også det populære smykkemærke Ole Lynggaard, der ligesom Georg Jensen er lavet i dansk kvalitet og elegant udført. Kom forbi vores smykkebutik i Hillerød, og se vores store udvalg af smykker fra kvalitetsmærker. Vi har også vores egen guldsmed i Hillerød, og har derfor også mulighed for at reparere dine smykker, hvis de skulle være gået i stykker.

Kontakt os