Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Ure

Ure Hillerød

Ure har i rigtig mange år været en vigtig følgesvend for mange mennesker. Hvor lommeuret før i tiden havde sin faste plads i bukselommen eller i lommen på jakken eller vesten, er det i dag blevet et praktisk accessorie, mange bærer på håndleddet. Og det kan vi hos juvel- og urhuset Jan Ehlers godt forstå. For et lækkert ur er meget mere end bare en smart foranstaltning, der gør, at du kan holde styr på tiden. I dag bliver ure nemlig skabt i et utal af lækre designs, der er med til at fuldende din personlige stil. Kig ind forbi forretningen og find et stort udvalg af ure i Hillerød.

Viser 1–12 af 115 resultater

 • Ole Mathiesen

  1962 Classic 28

 • Ole Mathiesen

  1962 Classic 33

 • Ole Mathiesen

  1962 Classic 33

 • Ole Mathiesen

  1962 Classic 33

 • Ole Mathiesen

  1962 Classic 35

 • Ole Mathiesen

  1962 Classic 35

 • Ole Mathiesen

  1962 Classic 28

 • Ole Mathiesen

  1962 Classic 33

 • Ole Mathiesen

  1962 Classic 33

 • Ole Mathiesen

  1919 Sportivo 34

 • Ole Mathiesen

  Royal Marine 30

 • Ole Mathiesen

  Royal Marine 37

Hos Jan Ehlers har vi et stort udvalg af kvalitetsstemplede ure i Hillerød. Hvad end du er til det tidløse og klassiske ur med læderrem, et moderne ur med metalrem eller et mere farverigt et af slagsen, så kan du finde det hos os. Vi har altid et stort udvalg af skønne ure i Hillerød til mænd og kvinder i den bedste kvalitet, så du kan være sikker på at kunne nyde godt af dit ur i mange år. Besøg vores smykkebutik i Hillerød og se hele udvalget.

Find et stort udvalg af ure i Hillerød

Det er vores vision, at det skal være nemt for dig at finde de helt rigtige ure i Hillerød. Har du lyst til at forkæle dig selv, eller en du holder af, med et nyt lækkert accessorie til håndleddet, så har vi et stort udvalg af lækre ure i Hillerød. Hos juvel- og urhuset Jan Ehlers har vi nemlig en stor passion for ure, og det er din garanti for altid at kunne finde de bedste på markedet i vores sortiment.

Vi har et væld af lækre brands, du kan vælge i mellem, hvis du er på udkig efter ure i Hillerød eller ure i Helsingør eller Hørsholm. Er du mest til et klassisk og tidløst ur, der fungerer som en subtil tilføjelse til hverdagsgarderoben, var det måske noget med et ur fra Daniel Wellington. Er du interesseret i et mere anderledes udtryk med iøjefaldende maritime detaljer, var det måske noget med et statement-ur fra U-BOAT.

Hvis der er en nation, der er mestre i at producere ure, så er det Schweiz. Ønsker du et pålideligt ur, kompromisløst design og fede detaljer, så bør du helt sikkert også tage et kig på de lækre ure fra eksempelvis Certina  og Tissot. Disse mærker laver alt lige fra simple og elegante dameure til markante og smarte herreure til alle, der ikke vil gå på kompromis med deres ure.

Er du på udkig efter ure i Hillerød og omegn?

Vi har mange års erfaring inden for urmagerbranchen, og vores store passion for faget gør også, at vi har en stor viden at trække på, når du besøger os. Så er du på udkig efter ure i Hillerød eller eksempelvis Helsingør og Hørsholm, så slå vejen forbi os. Vi står gerne klar til at rådgive og vejlede dig, så du er sikker på at få et ur, der lever op til dine ønsker om design samt dine behov.

Vi har et af de største udvalg af ure i Hillerød, Helsingør og Hørsholm, hvorfor vi også næsten er sikre på, at der er et ur, der passer perfekt til dig eller som gave til en, du holder af.

Ure er helt fantastiske, og bag hver eneste bagkasse er der en masse små detaljer og tandhjul, der til sammen får viserne til at gå. Skulle du have brug for at få skiftet batteriet i dit ur, eller har du et ur, der trænger til en kærlig hånd? Så besøg vores urmager i Hillerød, og så kan vi hjælpe dig med at få det til at gå igen.

Hos Jan Ehlers løser vi mangeartede opgaver, så vi kan også hjælpe, hvis du eksempelvis har et smykke, der trænger til en kærlig hånd hos en guldsmed i Hillerød.

Filtrer