Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

De kendetegn, der er fælles for alle U-BOAT-kollektioner, er deres kvalitet, de valgte materialer, det håndværk, der er involveret i deres konstruktion og “Made in Italy” -faktoren. Med de schweiziske bevægelser produceres alle urene en efter en og samles af håndværkere ved mærkets hovedkvarter i Toscana.

 

U-BOAT – kvalitetsure fra Italien

Italiensk kvalitet og tidløst design er det der kendetegner U-BOAT. I starten af 2000’erne stiftede designeren Italo Fontana U-BOAT ure. I dag er det et af førende italienske brands inden for ure. Én af de ting, som der især lægges vægt på ved U-BOAT er, at folk forstår, at de er designet af en person med kærlighed og passion for ure og stilfuldhed. Derfor er Italo Fontanas navn også blevet inkorporeret i brandets navn, så folk altid mindes om dette. 

U-BOAT ure er stilsikre og emmer af italiensk charme og luksuriøsitet. Deres kollektioner har alle fokus på lækre detaljer og godt håndværk. U-BOAT giver dig stilfulde ure til både mænd og kvinder. Deres ure er med til at definere din stil. De har et karakteristisk design, så de har ekstra personlighed. 

U-BOAT ure hos Jan Ehlers 

Hos Jan Ehlers er vi de eneste forhandlere af U-BOAT ure i Hillerød i Nordsjælland. Vi har et bredt udvalg de italienske skønheder, og vi sørger løbende for at holde vores sortiment opdateret. Vi er altid opmærksomme på tidens og brandets trends og tendenser. Vi forhandler U-BOAT ure til både mænd og kvinder i vores butik. 

Er du på udkig efter et kvalitetsur i italiensk design, er du velkommen til at besøge vores butik og udforske vores udvalg af U-BOAT ure. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rette U-BOAT ur til dig. I vores butik hjælper vi også gerne med skifte urbatterier eller remme, hvis du har behov for dette. 

Kontakt os