Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Med et Citizen ur går du aldrig galt i byen. Deres design er detaljerige og forførende. De er ideelle til at personliggøre din stil med. Citizen har et design for enhver smag – fra det sporty og moderne til det simple og tidløse.

Citizen ure forhandler i Nordsjælland

I 1918 blev grundstenene for det senere Citizen grundlagt af japanske og schweiziske investorer. De første år blev brugt på at uddanne urmagere, som kunne fremstille urene med yderste præcision. 1924 kom det første Citizen ur ud på det japanske marked, og det fik navnet Citizen efter borgmesteren i Tokyo. I dag er Citizen ure en global succes. De er et af de førende mærker inden for kvalitetsure, og hos Jan Ehlers er vi din lokale Citizen ure forhandler i Hillerød i Nordsjælland. Vores sortiment er stort, og du er altid velkommen til at gå på opdagelse i vores mange kvalitetsure. 

Som Citizen ure forhandler i Nordsjælland sørger vi altid for vores udvalg er opdateret efter tidens nyeste trends. 

Citizen herreure med lækre detaljer

Citizen herreure er spækket med lækre detaljer, som gør dem yderst forførende. De er dragende i deres stil, og kan du godt lide et ur, hvor der ikke er sparet på detaljerne eller kvaliteten, så er Citizen herreure noget for dig. Hos Jan Ehlers har vi et bredt udvalg af Citizen herreure – både i mere enkelt og klassisk design og i det mere detaljerige, sporty og maskuline design. Et herreur fra Citizen er tidløst og kan gå fra generation til generation på grund af deres høje kvalitet.

Citizen dameure i forførende stil

I vores sortiment af kvalitetsure finder du også et bredt udvalg af Citizen dameure i forførende og luksuriøs stil. De fremstilles både i et enkelt, sofistikeret og elegant design, samt i mere sporty design med mange tekniske detaljer. Uanset din stil, er der et Citizen dameur til dig. Vores sortiment af Citizen dameure følger altid tidens tendenser og mode. 

Kom forbi vores butik i Hillerød, hvor du kan gå på opdagelse i vores store sortiment af kvalitetsure fra velkendte mærker. I vores butik hjælper vi dig også gerne med vedligeholdelse af dit ur, såsom udskiftning af batteri og rem. 

Kontakt os