Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Bytteservice

Når du handler hos Jan Ehlers, din smykkebutik i Hillerød, kan du få byttemærkat på varen. Vi er medlem af Danske Guldsmede- og Urmageres Bytteservice og tilbyder vores kunder mulighed for at kunne få gaver ombyttet i omkring 300 forskellige guldsmede- eller urforretninger i hele landet.

Uanset hvilken guldsmede- eller urforretning varen er købt i, kan du få den byttet til en anden vare eller et tilgodebevis, når varen er forsynet med byttemærkat. Varen må ikke være taget i brug, afkortet, omforandret eller beskadiget samt emballagen må heller ikke være beskadiget.

Ombytningen skal ske indenfor 30 dage efter den dato, der er anført på byttemærkaten.
Vi giver ikke pengene retur.

Udsalgsvarer og specialbestillinger, herunder bestilling af varer som ikke indgår i vores sortiment på pågældende tidspunkt, byttes ikke.

Du kan finde butikker som er med i Danske Guldsmede- og Urmageres Bytteservice på www.guldsmed.dk

Vurdering- og forsikringssager

Har du haft ubudne gæster og fået stjålet dine ure eller smykker, så kan vi hjælpe med din forsikringssag.

Vores guldsmed og urmager i Hillerød kan lave en professionel vurdering af dine stjålne ure eller smykker.

Når vi har hjulpet dig med en vurdering til dit forsikringsselskab, sendes vurderingen via en software løsning fra firmaet Scalepoint til videre behandling af dit tab. Scalepoint hjælper forsikringsselskaberne med digitalisering af skadehåndtering, hvilket betyder, at du som kunde hurtigt kan få afsluttet din sag.

Du har, efter din sag er færdigbehandlet, mulighed for at genkøbe det mistede til gode rabatter eller vælge at få din erstatning udbetalt kontant. Med dit købsbevis fra Scalepoint kan du komme ind i butikken og nemt og hurtigt genkøbe det, du har mistet. Har du problemer med at finde ud af hvordan købsbeviset erhverves kan vi være dig behjælpelig med det.

Skal du have lavet en vurdering så ring på telefon 48260331 og book en tid til vurdering. Du bedes medbringe evt. skadesnummer, diverse kvitteringer og billeder. Alt hvad der kan være med til at dokumentere de stjålne ure eller smykker.