Guldsmed

Drømmesmykket bliver virkelighed

Har du en drøm om at lave dit helt eget smykke, så har vi en fantastisk dygtig guldsmed i butikken, som kan rådgive og vejlede dig til at nå dine drømme. På vores værksted vil kompetente guldsmede realisere dine drømme til virkelighed. Har du et smykke som har særlig betydning for dig, men du ønsker fornyelse for at det bliver nutidigt, så kan vores guldsmed hjælpe og inspirere dig til hvordan ændringer kan opfylde din nye smykkedrøm med samme særlige betydning.

Reparationer

På vores værksted udfører vores dygtige guldsmede alle former for reparationer og eftersyn af smykker. Har du ringe med sten, som du bruger hver dag, bør du lade dem blive efterset en gang om året. Grebene omkring stenene bliver slidt, hvilket kan betyde stenene kan falde ud, så det kan være klogt at få dem efterset og eventuelt forstærket.

Uanset, om man bærer sine smykker lejlighedsvis eller til hverdag, vil man på et tidspunkt komme ud for, at et smykke skal reparareres. Det kan være almindelig slidtage eller det kan ske ved et uheld. Når det sker bør du kontakte vores guldsmed der kan svare dig på om smykket kan repareres og så kan vi efterfølgende give dig en pris på reparationen. 

Reparation af perlekæder

Det kan være en god ide at komme forbi butikken og få efterset om din perlekæde trænger til en ny snor inden man står med alle perlerne i hånden. Vi omtrækker gerne din perlekæde, hvis den er knækket. Vi kan også vejlede dig, hvis du ønsker et nyt låsesystem på kæden.

Gravering

En gave bliver ikke mere personlig end når den får en helt særlig gravering. Vi graverer mange forskellige ting så kom ind og lad os tale sammen om hvad du ønsker graveret og hvordan det skal se ud.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere