Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Guldsmed Hillerød

Trænger dine smykker til en kærlig hånd? Skal ringen graveres? Eller har du et ældre smykke, du kunne tænke dig at give et nyt udtryk? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Jan Ehlers Juvel & Urhus er din professionelle guldsmed og smykkebutik i Hillerød, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring inden for faget, hvorfor vi uden tvivl kan hjælpe dig med alt lige fra reparationer til fornyelse af gamle smykker.

Så mangler du en dygtig guldsmed i Hillerød, er vores hyggelige og moderne butik altid åben for dig. Kom forbi, og tag en snak med os om dine ønsker og behov, og så finder vi sammen frem til den helt rigtige løsning til dig.

Kontakt guldsmeden i forretningen i Hillerød eller på telefon og e-mail

Kontakt os

 

Vi opfylder dine smykkedrømme hos vores guldsmed i Hillerød

Hos Jan Ehlers Juvel & Urhus kan du ikke kun gå på opdagelse i et stort udvalg af de skønneste smykker i Hillerød fra nogle af de bedste designere som f.eks. Georg Jensen. Vi kan også hjælpe dig med at realisere dine smykkedrømme hos vores guldsmed i Hillerød. Har du derfor en drøm om at få lavet et af dine gamle smykker om? Ja, så er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der er muligt. I vores forretning finder du nemlig en fantastisk dygtig guldsmed, som kan rådgive og vejlede dig til at nå dine personlige smykkedrømme.

Ud over at have en butik, der bugner af de skønneste sager, så har vores guldsmed i Hillerød også sit helt eget værksted. Her sidder vores dygtige team af guldsmede klar til at gøre dine drømme til virkelighed. Har du måske et smykke, der har en hel særlig betydning for dig? Men trænger det til fornyelse? Så slå vejen forbi din professionelle guldsmed i Hillerød. Vi er eksperter i at gøre betydningsfulde smykker nutidige, så du igen kan få glæde af dine arvestykker og andre specielle smykker i smykkeskrinet.

Har du et ældre betydningsfuldt smykke, men er du i tvivl om, hvordan det kan komme til at se ud? I vores guldsmed i Hillerød kan vores dygtige guldsmede også hjælpe dig og give dig inspiration til, hvordan dine smykker kan komme til at se ud.

 

Din guldsmed i Hillerød hjælper med reparationer og eftersyn

Har du et yndlingssmykke liggende, du ikke længere kan bruge på grund af en manglende lås? Eller trænger dine hverdagssmykker til at blive efterset? Så kom til Jan Ehlers Juvel & Urhus – din professionelle guldsmed i Hillerød.

På vores værksted udfører vores dygtige guldsmede alle former for reparationer på smykker. Uanset om du bærer smykket til hverdag eller lejlighedsvis, så kan der ske uheld. Almindelig slidtage har også stor betydning for dine smykker. Skulle dine smykker trænge til en kærlig hånd, så kom forbi din guldsmed i Hillerød. Vi kan hjælpe dig med at svare på, om vi kan reparere smykket. Kan vi dette, giver vi dig også en pris på reparationen.

Hos vores guldsmed i Hillerød kan vi også hjælpe dig med at efterse dine smykker. Har du eksempelvis ringe med sten, du bruger hver dag? Så bør du én gang årligt få dem tjekket hos en guldsmed. Med tiden kan grebene om stenen blive slidt, hvilket kan betyde, at de kan miste grebet om stenen. Derfor er det en god ide at få dem tjekket og eventuelt forstærket, hvis det skulle være nødvendigt.

Vores guldsmed i Hillerød kan også hjælpe med reparation af perlekæder. Kom forbi, og vi efterser din perlekæde. Vores dygtige medarbejdere kan se, om din perlekæde trænger til en ny snor, således du ikke pludseligt står med alle perlerne i hånden. Har uheldet været ude, så kom forbi din guldsmed i Hillerød. Vi omtrækker gerne din perlekæde. Og ønsker du et nyt låsesystem? Så kan vi også hjælpe dig med det.

 

Guldsmed Hillerød – vi hjælper også med gravering

Skal du give en særlig gave? Eller skal vielsesringene eller forlovelsesringen gøres mere personlig? Så kom forbi din guldsmed i Hillerød. Vi har stor erfaring med at gravere mange forskellige ting, så læg endelig vejen forbi vores forretning eller ring til os på 48 26 03 31. Så kan vi tage en snak om, hvad du ønsker graveret, og hvordan det skal se ud.

Vidste du, at vi også er en urmager i Hillerød? Hos Jan Ehlers har vi mange års erfaring med reparation af ure, og vi hjælper også gerne med at fikse dit.