Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Urmager Hillerød

Står tiden stille på dit ur? Er remmen ved at skille ad? Eller vil du have foretaget en trykprøve af dit ur? Så kan din urmager i Hillerød hjælpe dig. Hos Jan Ehlers Juvel & Urhus har vi mange års erfaring inden for reparation af ure. Derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ur hos vores urmager i Hillerød.

Vores urmagere i Hillerød har stor ekspertise inden for faget. Deres faglige stolthed og passion for ure generelt er din garanti for altid at få det bedste resultat, når du henvender dig til Jan Ehlers Juvel & Urhus – din professionelle urmager og smykkebutik i Hillerød.

Vi kan påtage os alle former for reparationer af ure, bortset fra stue- og bornholmerure. Så bor du i Hillerød, Helsinge eller omegn, da lad Jan Ehlers Juvel og Urhus være din foretrukne urmager. I vores værksted tilbyder vi også trykprøver, således at du kan være sikker på, at dit ur holder tæt – også ved almindelig brug.

Kontakt urmageren i forretningen i Hillerød eller på telefon og e-mail

Kontakt os

 

Få skiftet dit batteri hos din urmager i Hillerød

Nogle ure skal trækkes op – andre kræver et lille batteri for at kunne gå. Har du et ur med batteri, skal du være opmærksom på, at uret på et eller andet tidspunkt vil gå i stå. Et ur, der er gået i stå, er sjældent belejligt. Men heldigvis kan du hurtigt få gjort noget ved det.

Hos din urmager i Hillerød kan vi skifte dit batteri på en halv time. Aflever dit ur, og så skal du blot vente ganske kort tid på, at urmageren skifter dit batteri, og du igen kan få glæde af det.

Brug den halve time på at gå på opdagelse i vores store udvalg af smykker og ure i Hillerød, eller få styr på nogle af dine andre ærinder i ventetiden. Handl ind til aftensmaden, eller tag en tur i Hillerøds andre butikker, alt i mens vi får dit ur til at gå igen. Det er nemt og bekvemt, og på ingen tid kan du få dit ur tilbage på dit håndled ved hjælp af vores urmager i Hillerød.

 

Vores urmager i Hillerød kan skifte din urrem

Trænger dit ur til en ny rem? Eller kunne du bare godt tænke dig, at dit ur fik et nyt udtryk med en rem i anden farve eller i et andet materiale? Så lad din urmager i Hillerød hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af smarte remme i mange farver og materialer, så uanset om du er til det klassiske sorte læder, eller om du er til en rem med farve, så har vi helt sikkert den rigtige rem til dig.

Kom forbi, og tag en snak med en af vores dygtige urmagere i Hillerød. De kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige rem, der passer til dine behov og dine ønsker.

Har du fået et ur i gave? Eller er dit gamle ur blevet for stort? Så kan din urmager i Hillerød også afkorte din urlænke, så dit ur kommer til at passe perfekt til dit håndled. Vi kan også rense din urlænke, så dit ur igen kan komme til at se ud som nyt.

 

Urmager i Hillerød og omegn – vi leverer til tiden

Bor du i Hillerød, Helsinge eller omegn? Og er du på udkig efter en pålidelig urmager? Så lad valget falde på Jan Ehlers Juvel & Urhus. Vi har ikke kun stor respekt for ure, men også for tiden. Derfor er du sikker på altid at kunne få hurtig og god service, når du vælger vores urmager i Hillerød og omegn.

Skulle dit ur trænge til en større reparation, som vores urmager ikke kan imødekomme, samarbejder vi med en lang række af eksterne serviceværksteder inden for de enkelte urmærker. Så uanset hvad du har brug for, så kan din urmager i Hillerød og omegn hjælpe dig. Besøg os i forretningen. Her kan du også tage et kig på vores  smukke smykker i Hillerød . Du er også velkommen til at kontakte os på 48260331