Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Montblanc penne

Montblanc kuglepenne bliver fremstillet i høj kvalitet og æstetik. De er eksklusive og har en lang levetid. De er det perfekte skriveredskab, der ligger godt i hånden.

Viser et enkelt resultat

  • Montblanc penne

    Meisterstück The Origin Collection Classique Rollerball

Kuglepen Montblanc i kvalitetsmaterialer

Siden 1906 har Montblanc fortryllet verden med deres smukke og eksklusive kuglepenne i kvalitetsmaterialer. En kuglepen fra Montblanc kommer i forskellige design og prisklasser, så der er en for de fleste. På grund af deres høje kvalitet, kan en kuglepen fra Montblanc holde i mange år. Det gør den til den perfekte følgesvend. 

Hos Jan Ehlers er vi de eneste forhandlere af Montblanc i Hillerød, så hos os kan du finde et stort udvalg af både Montblanc kuglepenne, ure og læderartikler. Du er altid velkommen til at besøge os i vores butik, så du kan finde den helt rette kuglepen fra Montblanc til dig selv eller en, du holder af.

Montblanc penne i smukt design 

Montblanc penne har et eksklusivt og stilrent design, som er meget forførende. Hos Jan Ehlers har vi et bredt udvalg af Montblanc penne, så du kan finde den helt rigtige. Vi har et udvalg af både fyldepenne, rollerball kuglepenne og ballpoint penne. Montblanc penne findes i forskellige prisklasser, så du lettere kan finde en, der passer til dit budget. 

Med Montblanc penne får du en følgesvend i mange mange år. Montblanc pennes høje kvalitet sikrer dem en lang holdbarhed. Derfor er Montblanc penne også en god gaveidé, hvis du gerne vil forkæle en, du holder af. 

Montblanc kuglepen med gravering 

Skal du give en Montblanc kuglepen i gave, eller ønsker du blot at give din egen Montblanc pen et personligt præg, så kan du få kuglepennene graveret. Hos Jan Ehlers tilbyder vi Montblanc kuglepen med gravering, som er ideel til gave. Med en Montblanc kuglepen med gravering får du en pen med ekstra personlighed. Du kan både få graveret en kort hilsen, navn eller særlige datoer, som personliggør kuglepennen. 

Er du på udkig efter en kuglepen fra Montblanc er du velkommen til at besøge os i vores butik i Hillerød. 

Er du interesseret i kuglepenne fra Montblanc?

Besøg vores butik i Hillerød eller kontakt os på telefon eller e-mail

Kontakt os
Filtrer