Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Montblanc er måske mest kendt for at producere stilfulde skriveredskaber, men man må ikke tage fejl af deres håndværk i andre sammenhænge. Montblanc fremstiller ure i den fineste kvalitet, sammensat af moderne teknologi og innovative materialer. Med et Montblanc ur får du et ur for livet.

 

Montblanc ure med høj kvalitet

Siden 1906 har det tyske firma Montblanc produceret luksuriøse lædervare, penne og ure til verden. De er et af det førende brands i verden inden for disse kategorier, og hos Jan Ehlers er vi de eneste forhandlere af Montblanc i Hillerød. 

Vi har et bredt udvalg af Montblanc ure i vores sortiment, som du kan udforske i vores butik i Nordsjælland. Montblanc ure til både dame og herre emmer af luksus, kvalitet og stil. Urene har et klassisk og tidløst design, samtidig med at de emmer af modernitet og innovation. 

Montblanc ure bliver fremstillet i Schweiz af urmagere, der har fokus på solid kvalitet. Montblanc ure har derfor også en lang levetid, og de kan gå i arv fra generation til generation. 

Montblanc ure er perfekte til dig, som ønsker et kvalitetsur i luksuriøs stil. De er også gode som gave, hvis du gerne vil forkæle en du holder af med et ur, der kan give glæde i mange år. 

Montblanc forhandler i Hillerød

Jan Ehlers er den eneste Montblanc forhandler i Hillerød. I vores butik kan du finde både ure, lædervare og penne. Vi sørger jævnligt for at vores udvalg bliver opdateret, så vores udvalg afspejler tidens og brandets nyeste trends. 

Er du på udkig efter en Montblanc forhandler i Nordsjælland, er du velkommen til at kigge forbi vores butik i Hillerød. Vi hjælper dig gerne med rådgivning og med at vælge det perfekte ur. Vi hjælper også gerne, hvis du skal have udskiftet en rem i dit nuværende ur, eller hvis batteriet trænger til at blive skiftet. 

Kontakt os