Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Daniel Wellington-uret passer til enhver lejlighed. Uanset om du deltager i en begivenhed i jakkesæt med slips, spiller tennis, eller nyder en solskinsdag på stranden, er Daniel Wellington en smuk ledsager.

 

Daniel Wellington forhandler i Hillerød

I 2011 grundlagde svenske Filip Tysander virksomheden Daniel Wellington, som i dag er et af de førende urbrands i verden. Virksomheden er inspireret af en britisk mand ved navn Daniel Wellington, som Tysander mødte på en rejse. Han gik meget op i sine vintage ure med nato-remme, som i dag er ikonisk for urene.

Hos Jan Ehlers er vi Daniel Wellington forhandler i Hillerød. Vi har et godt udvalg af de smukke og elegante ure, som passer til enhver lejlighed. Som Daniel Wellington forhandler, er vores sortiment alting opdateret med de seneste trends, så vi afspejler tidens mode i vores sortiment. 

Daniel Wellington herreur til alle lejligheder

Et Daniel Wellington herreur har elegance og stil, og så passer det til enhver lejlighed. Du kan vælge mellem tre remme til dit Daniel Wellington herreur – en NATO-rem, en klassisk læderrem eller en elegant meshrem. Alle urene har udskiftelige remme, så du kan tilpasse remmen efter dagens humør og stil. Et Daniel Wellington herreur kan derfor bruges til at sætte prikken over i’et på dit outfit. 

Kom forbi vores butik i Hillerød og gå på opdagelse i vores flotte udvalg af Daniel Wellington herreure, som du let kan blive forelsket i. 

Daniel Wellington dameur i elegant stil

Hos Jan Ehlers har vi også et bredt udvalg af dameure, og i vores udvalg af Daniel Wellington ure, kan du let finde et dameur i elegant og tidløs stil. Med Daniel Wellington dameur er du altid sikker på at matche din stil. Et Daniel Wellington dameur er klassisk, elegant og stilsikkert. De rene og smukke linjer er svære ikke at forelske sig i, og det er ideelt, som gave til en du holder af eller til dig selv. 

Som lokal Daniel Wellington forhandler i Hillerød står vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette ur. Kom på besøg og udforsk vores store sortiment af kvalitetsure fra velkendte mærker. Trænger dit batteri eller rem til en udskiftning, ordner vi også gerne dette. 

Kontakt os