Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Står du og mangler en god og personlig gave til fødselaren, barnedåb, jubilæum eller en helt anden anledning, så kan vi hjælpe.

Kom ind til os og bliv inspireret til dit valg af en personlig gave.

 

Kay Bojesen dyr

En af de meste efterspurgte danske håndværksdesignere er Kay Bojesen. Han startede med at designe sine kendte figurer i 1930’erne. Han skabte de fleste af hans mere end 2000 designs op gennem 1930’erne, 1940’erne og 1950’erne. 

Kay Bojesen dyr er velkendte og pryder i mange danske hjem. Især aben, elefanten og sangfuglen er måske nogle af Kay Bojesens mest populære og velkendte figurer. 

En af de mange grunde til Kay Bojesen dyrenes vedvarende popularitet er deres stilrene design. De er skabt ud fra et legende perspektiv, hvor de runde former og enkle detaljer giver dem både liv og personlighed, som er særegen for Kay Bojesen dyr. 

Kay Bojesen dyr er ideelle gaver til enhver lejlighed. Du er velkommen til at besøge vores forretning i Hillerød, hvor du kan se vores brede udvalg af Kay Bojesen figurer. 

Kay Bojesen bil

Kay Bojesen har med sine mere en 2000 designs skabt en enorm variation af figurer, brugsgenstande, smykke og meget mere. Nogle af hans mere kendte designs er hans biler i træ. De smukke og elegante Kay Bojesen biler bliver i starten produceret som legetøjsbiler i 1930’erne og 1940’erne, hvor de med deres moderne og tidløse design var forud for deres tid. I dag er de designikoner, som er meget populære som gaver til både store og små. 

En Kay Bojesen bil er en ideel gave til både barnedåb, fødselsdage og svendegilde.  Du kan finde de ikoniske biler i vores forretning i Hillerød. 

Personlig gave barnedåb

Leder du efter en personlig gave til barnedåb, er en Kay Bojesen figur et godt valg. De fine figurer kan følge barnet gennem hele deres liv, og dermed være et evigt minde om deres dåb. Du kan også vælge at give smykker som en personlig gave til barnedåb. Vi har et bredt udvalg af dåbssmykker med indgravering, som du kan læse mere om her

Vi har et bredt udvalg af personlige gaver til barnedåb i vores forretning. Besøg os gerne og få inspiration til en perfekt personlig gave til barnedåb, fødselsdage, studenterfester, bryllupper og andre højtidelige lejligheder, hvor der er brug for en særlig og personlig gave.

Besøg vores butik i Hillerød eller kontakt os på telefon eller e-mail

 

Kontakt os