Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

 

Flora Danica går tilbage til 1952, hvor den folkekære varietékunstner, Orla Eggert, og hans hustru, Grethe, udviklede ideen om at lave smykker baseret på naturens unikke design og skønhed.
Flora Danica var den første og eneste virksomhed i verden, der kunne forgylde og forevige blomster.

 

Flora Danica smykker

Flora Danica er et dansk smykkefirma, som blev grundlagt i 1952 af varietékunstner, Orla Eggert og hans hustru, Grethe.

Sammen udviklede ægteparret ideen om at lave smykker baseret på naturens unikke design og skønhed.
Flora Danica var den første og eneste virksomhed i verden, der kunne forgylde og forevige blomster.

I 2021 overtog ægteparret Karina og Martin Flora Danica sammen med den verdensberømte danske blomsterkunstner, Nicolai Bergmann.
Deres fælles ambition er at tage det traditionsrige brand tilbage til rødderne og relancere de mest ikoniske og succesfulde serier i et mere elegant og tidssvarende design

Flora Danica forhandler

Hos Jan Ehlers i Hillerød har vi som Flora Danica forhandler et stort udvalg af deres smykker. Lige fra earcuffs til halskæder og fra ringe til armbånd. Flora Danica smykker er elegante og klassiske. De er tidløse og passer til enhver lejlighed. 

Som Flora Danica forhandler i Hillerød i Nordsjælland holder vi løbende vores sortiment opdateret, så du kan finde de seneste nyheder i vores butik. 

Besøg vores butik og tag på opdagelse i de smukke Flora Danica smykker og vores andre kvalitetssmykker fra velkendte danske brands. Vi har også egen guldsmed, så er dine smykker gået i stykker, så kan vi tilbyde professionel reparation af dem. 

Kontakt os