Åbningstider:

Afdelingsnavn:
Man - Fre:10.00 - 18.00
Lør:10.00 - 15.00

Med en historie der strækker sig over mere end 100 år, repræsenterer Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst æstetisk design, som spænder fra korpus til ure, smykker og produkter til hjemmet.

Georg Jensen ønskede at skabe et demokratisk design med både funktionalitet og skønhed. Den fornemmeste opgave for Georg Jensen i dag er at udnytte mesterens egne idéer og principper og oversætte disse til design med relevans for den moderne forbruger.

 

Georg Jensen armbåndsur

Et Georg Jensen armbåndsur er designet i et stilrent, tidløst og skandinavisk design. Det er er de enkle detaljer, der er i fokus, hvilket giver dem et elegant udtryk.

Et Georg Jensen armbåndsur er ikke blot et ur. Det er et kvalitetsur med et smukt design, som du kan glæde dig over resten af livet. Håndværket bag urene er ikke til at tage fejl af. Deres kompromisløse sammensmeltning mellem kvalitetshåndværk og tidløst design er det, der gør Georg Jensen ikonisk.

Hos Jan Ehlers kan du finde dit næste Georg Jensen armbåndsur. Vi har et bredt udvalg af de smukke ure i vores forretning i Hillerød. Vi har ure fra de forskellige kollektioner, der alle har skønhed, fine detaljer og kvalitet til fælles.

Georg Jensen dameur i elegant design

Vi har et bredt udvalg af de elegante og stilrene dameure fra Georg Jensen i vores forretning. Deres unikke og eksklusive design giver følelsen af at bære et særligt smykke. Et Georg Jensen dameur er ikke kun en praktisk genstand, men også et smykke der komplimenterer dit look.

Vi har Georg Jensen dameure fra de forskellige kollektioner. Bl.a. har vi Koppel uret, som byder på et design i rene linjer og med små og afgørende detaljer. Vi har også det smukke Vivianna bøjleur i rustfrit stål og med diamanter, som signalerer et modernistisk statement.

Georg Jensen herreur med et sofistikeret udtryk

Et Georg Jensen herreur er elegant og tidløst ur, som både er praktisk og udsmykkende. Det er kvalitet og enkle detaljer, som præger urenes design. Et Georg Jensen herreur oser af kvalitetshåndværk og rene linjer.

Vi har et bredt udvalg af Georg Jensen herreure, som du velkommen til at udforske i vores forretning i Hillerød.

Besøg vores butik i Hillerød eller kontakt os på telefon og e-mail

Kontakt os